Ook in de winter omzet buiten met Pergolas

Het terrasseizoen loopt weer op zijn einde. We hebben heerlijk mogen genieten van het buitenleven en als het goed is heb je een hoop mensen kunnen verwennen buiten op je terras. Hoe zou het voor je zijn als je ook in de herfst en in de winter gasten op je terras kon ontvangen? Het kan een extra omzet bron voor je betekenen die wellicht heel welkom voor je is. Met pergolas maak je dat mogelijk. Je maakt de ruimte van je zaak een stuk groter tijdens de wintermaanden en kunt het hele jaar door omzet maken op het terras. En als je er een slim concept voor bedenkt heb je er niet veel extra personeel voor nodig.

Gasten zitten altijd droog

Met pergolas op je terras zitten je gasten altijd droog. Dat is niet alleen handig in de winter. Ook als het regent in het voorjaar en de zomer zit jouw terras gewoon vol als het regent. Nederland blijft een onvoorspelbaar land als je kijkt naar het weer. En met een pergola op je terras ben jij een stuk minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Je geeft je gasten extra service door ze onder alle omstandigheden ook buiten een fijne plek aan te bieden. Je hebt dan ook geen gedoe meer parasols die je moet inklappen en die in de weg staan. 

Meer omzet met Pergolas

Met pergolas verhoog je je omzet. De investering in een overkapping verdien je altijd terug. Met een simpele inspanning vergroot je de capaciteit van je zaak en kun je tijdens piekmomenten meer mensen blij maken met een plekje in jouw zaak. En dat is toch waar iedere horecaondernemer van droomt? Je kunt meer feesten en partijen aannemen en hoeft geen mensen meer door te sturen naar een collega.

Maak sfeer op je terras

Met pergolas kun je veel sfeer creëren op je terras. Zo maak je jouw zaak extra aantrekkelijk om eens te bezoeken. Met sfeervolle verlichting maak je het gezellig en je maakt het geheel af met prettige achtergrondmuziek. Als je wilt kun je op een terras een totaal andere beleving neerzetten dan binnen en zo een nieuwe doelgroep aantrekken. Jij kunt je onderscheiden van alle anderen met een pergola die uitnodigt om onder te zitten of staan. Je terras ziet er prachtig uit met een overkapping en het geeft je zaak een professionele en luxe uitstraling.

Beweeg met de seizoenen mee met Pergolas

Van cocktails in de zomer tot glühwein in winter. Met pergolas maak jij van elk een seizoen een feest om buiten te zitten. En is het binnen vol? Dan heb je altijd nog plek om mensen buiten van je gastvrijheid te laten genieten. Je kunt elk seizoen een ander thema kiezen om je overkapping aan te kleden en ook je gerechten en drankjes daarop aanpassen. In oktober serveer je bitterballen en bier en in de zomervakantie je nieuwste zomerdrankjes met tapas. Gasten begrijpen het heel goed als ze buiten een ander aanbod krijgen dan binnen. Zo lang jij er een feest van maakt is iedereen blij.